Přidat odpověď
Vcelku dobře, jsem v nové práci. O vánocích jsme měli sérii covidů... A v té nové práci děláme analýzu - amerického kadeřnického trhu :).
Dneska se mi povedlo spustit požární poplach v práci. Topinkou. Topinkovač nevyskakoval, já to envěděl, už si ji několikrát dělal, ale vždy jsem to zastavil ručně. A tentokrát jsem si odběhl a vrátil se za pár minut, kuchyňka plná čmoudu, tak jsem topinku vyndal a hodil pod vodu, aby nečmoudila. V kuchyňce na to bylo čidlo asi nastavený, ale jak jsem začal přes chodbu větrat ze zasedačky do "obýváku-jídelny", tak to nabrala čidla v jídelně a rozhoukalo se to.
Jenže vrátný to po pár vteřinách zresetoval (asi jim to někdy zlobilo) a tak to jen kníklo a konec. Pár lidí se sebralo a seběhlo dolů, jiní zůstali. Když jsme to vrátnému vysvětlili a odjeli zpět, tak jsme mysleli, že je vše OK.
A v tom přijeli hasiči. A byli naštvaní ani ne tak na tu topinku, ale na vrátného, že se nešel osobně podívat, než to zresetoval, že přerušil evakuaci - a pak jim nezavolal. Ještě si tu černou, ale ne skrz na skrz topinku nedůvěřivě prohlíželi, pak ošahali poličku v kuchyni, podívali se do skříňky jestli tam něco nedoutná a odjeli.
Naštěstí lokální šéfová z toho nedělala vědu.
Předchozí