yuki, a tak to moje dcera ví. Chce dělat s dětmi. Varianty jsou asi čtyři, pedagogické lyceum, předškolní a mimoškolní pedagogika, sociální činnost a praktická sestra. Na to první se hlásit bude. Na PMP ne, protože se kousla, že nechce dělat přijímačky z výtvarky. Na sociální činnost si nejsem jista já, protože ty školy jsou divné. Praktická sestra je z mého pohledu něco jako ze základky rovnýma nohama na beton. Ale já nemám ráda nemocnice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.