Myslím, že střední škola důležitá je. Ne úplně kriticky, ale pro moji dceru třeba ano - ona nechce nikam přestupovat, chce mít jeden kolektiv celé čtyři roky. Mě špatný výběr střední školy stál dost sebevědomí, nervů a hlavně jsem se pak měla problém dostat na tu vysokou, na kterou jsem chtěla. Nejsem ani zastáncem teorie, že nejdůležitější je maturita a ten zbytek okolo (na jaké škole, jak z čeho, za jakých okolností) je podružnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.