Přidat odpověď
dělám práci, kterou mám ráda a která mne baví. přesto musím překousávat i věci, které mne fakt neba a klidně bych se bez nich obešla. vlastně ve skutečnosti takovým věcem se musím věnovat o víc, protože mi nelezou do hlavy (narozdíl od věcí, které mě baví). to samé jsem se snažila předat i svým dětem.
No to asi každý. A musíš tu věc dělat i po práci doma?
Zdejší lidi asi ne jediná kdo to přiznává je TaJ, ale já dělala po škole v laborce, pak účetní ve fabrice, po mateřské zase laboratoř. Pak jsem chvíli podnikala, teď jsem ve školství a tady je to první zaměstnání kde nemám úplně padla. V laborce i kanclu jo tam padlo převlekla jsem se a šla domů a práce mě nezajimala max jsem občas řekla vztahy na pracovišti, ale práci nikdy. Pamatuji si velmi dobře jak jsem byla překvapená kolik mám volného času a že odpoledne už nic nemusím ( myšleno do práce × škola). Vlastně jsem neměla ani práci kde když matodim nebo vemu dovolenou tak pak ba mě čeká neuděláme na stole. V laboratoři vůbec tam to nešlo a v kanclu bylo něco málo co na mě počkalo většinu někdo udělat musel.
Předchozí