Taky hlasuju pro Turecko. Byli jsme asi pětkrát, vždy v 5* hotelu a vše super. Navíc jsem se tam cítila docela bezpečně a sama jsem jezdila dolmuší po památkách, např. Side nebo Alanya. Prostě jsem se zeptala, odkud jezdí dolmuše a pak už jsem si poradila. Koupili jsme si tam i výlet s místní cestovkou.
Věřím, že by se vám mohl líbit Bordrum. Je tam o trošku chladněji než na turecké reviéře. Je tam hezký hrad s muzeem a dá se odtamtud jet trajektem do Řecka na Kos, takže byste navštívili dvě země a vykoupali se jak v Turecku tak Řecku. Jela jsem tím trajektem sama, manželovi a synovi se nechtělo. Dopoledne tam, kolem třetí nebo čtvrté zpátky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.