Může to být kvásek nebo poměrem druhů mouky. Když je víc žitné, chleba je těžší a tužší a nedrží tvar. Peču cca 6 chlebů týdně (mám zákazníky), vypilovala jsem jeden recept https://www.pekarnomanie.cz/zimni-psenicno-zitny-chleb-s-kasi/ Kvásek mám vlastní, letitý, přežil v lednici i 14 denní pobyt bez dokrmení. Čím starší, tím spolehlivější. V tvé situaci bych udělala nový kvásek, popř. zkusila získat od někoho, to je jistější. Chleba bych míchala s max 1/3 žitné mouky a pekla ve formě, která podrží tvar.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.