Já bych s dobrým chlebem počítala tak po měsíci a čím starší kvásek, tím lepší chleba. Jak píše Inka, postupně bych ubírala droždí, týdenní kvásek bych brala spíš jako ochucovadlo a asi dala něco méně než plnou dávku droždí, nevím kolik se dává, chleby s droždím nepeču, tak čtvrtku a chleba zadělávala jako drožďový. A postupně ubírala droždí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.