presne jak pise neznama, pouzivam stejne zdroje https://www.vune-chleba.cz/ a https://www.maskrtnica.cz/ Pak bych doporucila kvasek ziskat od nejakeho jineho pekare a pak uz ho jen krmit. Muzes vlastni, ale vyroba trva dele. Pises o lepivosti. Zitny chleba nema tolik lepku a je hrozne lepivy. Musi se pect ve forme. Prilis se nezpracovava. Psenicny ma hodne lepku, tam je postup jiny. Nepece se ve forme. Pecu treba dle tohoto receptu: https://www.vune-chleba.cz/2018/06/muj-prvni-chleba-pro-zacatecniky/#more-66 https://www.pazitka.cz/ostatni/jednoduchy-kvaskovy-zitny-chleb/
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.