Přidat odpověď
Mě přijde zase ujeté, čím vším nám nadnárodní korporace to jídlo vylepšují, proč a za jakým účelem. Proč skupují podniky, které zavřou a nevytěží jejich know how a nebo je nepoužíjí pro místní trh? Proč máme jíst jablka z opačného konce světa, když nám tu také rostou?
Přijde mi ujeté, že i zdravě vypadající, štíhlí lidé kolem mne berou kdejaké léky na klouby, srdce, cukr, cholesterol a ještě si v tom notují "Tak ty už taky?" ...vlastně si připadám těmito lidmi obkolopená. Nerozumím tomu,proč to berou a proč třeba nehledají příčinu ve stravě? Nebo věří, že tu budou věčně? - to co jíš se odráží na kůži, pleti, klubech, aktivitě srdce atd..
Dřív jsme nedováželi tolik potravin ze zahraničí a naše mámy (teda možná spíš babičky) určitě vařily ze základních surovin více než my.
Předchozí