eČumčo, přesně... poslední cca 2 roky to mám přímo v přímém přenosu. Na rovinu mi řekl, že nebýt mne, syna a jeho mamky, tak by to dávno sám skončil... zdravotní problémy, těžší deprese, žádná radost ze života...jo, pomohla trochu změna léků a tříměsíční psychoterapeutický stacionář, vrátil se teď zase do práce, ale...už to asi nikdy nebude jako dřív a každá náročnější situace ho shodí zase trochu níž...je to těžký při všechny a nejvíc pro něj...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.