Trochu pro odlehceni a vase pobaveni, aby vam to cekani na vysledky lip uteklo.
My uz mame prijmacky na SS za sebou, syn letos maturuje. Ale v nedeli jel delat prijmacky na VS do Brna. Mel tam byt v 9, tak si nasel vlak, co jel z Prahy v 5:44. Cely bledy vstal nekdy v 4, protoze mu nejak nenavazovala tramvaj na ten vlak a v 5:40 sedel skutecne ve vlaku, nacez v 5:42 nekde u Ceske Trebove nekdo skocil pod vlak. Vlak tudiz nabral zpozdeni uz v Praze, v 9 byl teprve v Koline, tak vystoupil a vratil se do Prahy. Mezitim mi psal ruzny zpravy typu: "asi to nestihnu", "pry srazka s osobou", "jestli nekdo skocil pod vlak, tak budu nastvanej". A za chvilku "uz jsem (nastvanej)". Já to samozrejme necetla, protoze jsem spala.
Doma napsal na studijni, ze z duvodu "srazky vlaku s osobou" prijmacka nestihl, at mu daji jiny termin, nacez pani z studijniho odpovedela, at teda prijde ve 12. Tak psal znova, ze si spatne rozumeli, ze neni v Brne, ale v Praze, ze potrebuje jiny den.
Jiny termin dostal na dnesek, ale to uz v utery odjel se skolou na exkursi do Osvetimi, ze ktery se meli vracet dneska vecer. Tak si nasel nejaky autobus z Krakova do Ostravy (tam uz pry je) a pak vlak do Brna, kde by mel byt v 1 odpoledne. Nastesti ma termin az v 15 hodin, drivejsi vlak by byl v Brne ve 4 rano
. Ja myslim, ze za to usili by ho meli vzit. Je videt, ze ma skutecne zajem
PS: co to je otazka c. 16?