S těmi kadeřnicemi jsme se dostali nějak tam, kam jsem úplně nechtěla. Kadeřnic jsou mraky už teď. Nejenže jich třeba v Praze dobře 200 vychrlí učňáky, ale pak jsou také absolventky rekvalifikačních (klidně i tříměsíčních) kurzů. Možná někde na vesnici, menším městě se tím dá dobře uživit a založit si vlastní provozovnu, ale třeba v Praze rozhodně ne. Takže za mě to moc lukrativní obor není, jakkoli uznávám, že když jsem já šla na střední, ze tří osmých tříd šla na kadeřnici jen jedna holka a ta měla vyznamenání. Brali jich tehdy málo a měli poměrně přísné talentovky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.