My mrazíme tlačenky celé, zavřené v tom rukávu. Po rozmrazení je třeba tlačenku znovu povařit a nechat vychladnout, konzistence se vrátí do původní podoby, vyzkoušeno, funguje.
Tlačenku z minulé středy bych na nadcházející víkend neuchovávala. A mražením staré potraviny z ní chutnou/čerstvou stejně udělat nejde...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.