77mi, po bitvě je každý generálem... Já bych začala už dřív (kdybych to byla bývala věděla) a vůbec bych děti nedávala na místní ZŠ. Anebo možná ještě dávno předtím - nestěhovala bych se na vesnici, dala bych jim odklad (jak mi radila moje maminka) a dala bych je do pražské školy (jak mi radila moje maminka). A taky bych si vzala Pištu Hufnágla.
(Jo a pro místní "připravené" - Letošní ročník pro změnu zahýbal s potřebnými počty bodů u několika dříve "záložních" a spíše vzdálenějších gymplů, takže je hodně lidí dalo až letos jako 3. možnost, přičemž loni by je nedali vůbec. No a vida, minimální počet bodů pro přijetí se dramaticky zvedl, takže děti těch "připravených" mířily na daleko nižší bodovou hranici a nevyšlo to.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.