| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ze začátku MS jsem ho sledovala jen po očku, ale jak to našim pěkně šlo, sledovala jsem víc, víc prožívala a víc fandila. Bylo to krásné a moc jsem jim zlatou přála. Byli strašně šikovní, sebevědomí, týmoví a bylo to prostě super. Krásná práce, moc jsem si to užila. Hoši děkuju !!!! ~g~~g~~g~

Miluju, když je někdo na něco šikovný, věnuje tomu hodně úsilí a pak sklidí nějaký úspěch.
A je lhostejno, zda je to ve sportu, v kultuře, ve výzkumu, v řemesle nebo třeba v zahradničení.
Od malička mě naši vedli ke kultuře i ke sportu. Chodila jsem na klavír i na tenis, navštěvovala divadlo, knihovnu, koncerty, četla knihy a k tomu sledovala i dělala různé sporty. Prožitek z toho mám obdobný - sounáležitost, obdiv, zážitek ze samotného představení (kulturního či sportovního). Mně sport a kultura přijde prostě obdobná. Někdo věnuje něčemu spoustu úsilí, je v tom dobrý a já si užiju jeho exhibici. Fandění ke sportu prostě patří - podporuje výkon. I na koncertech bývá plný stadion, lidi křičí, tleskají, zpívají spolu... Jediný problém ve sportu bývá, že tam exhibují nějací fanouškovští debilové.
Příležitostně koukám na jakýkoli sport a přináší mi to hezký zážitek - fotbal, hokej, cyklistika, atletika, rugby, dostihy, zimní sporty.... viděla jsem už ledacos a vždy mě to oslovilo.
Zrovna tak hudba, četba, film, divadlo - baví mě kvalitní věci a občas klidně i nějaká nenáročná pitomina.
Ale on je to takový kolorit, ofrňovat se nad lidmi, kteří sledují sport, Ulici nebo poslouchají metal. Já jsem vděčná, že i v oblasti kultury nebo sportu si dokážu příležitostně užít téměř cokoli. Však život se skládá ze zážitků a prožitků - těch není nikdy dost.
Myslím, že kdo má ke sportu odpor nebo ho sport nijak neoslovuje ,je tak trochu životně ochuzen.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.