Přidat odpověď
Když potřebuju z kontejneru petlahev na mléko, potřebuju 2 litrovou a silnou. S víčkem. A když přesně v kontejneru je, kouknu se od čeho je a čuchnu si, jestli to v ní fakt bylo.
Vymeju horkou vodou , jarem, horkou vodou, horkou vodou, vyvětrám, vysuším a jedu si pro mléko. Pro sebe. Nepasterizovaný podotýkám.
Vy jste strašně cimprlich, já jím i jídlo ze země, prošlé jídlo, neumyté jídlo, opakovaně používám strouhanku po obalování, v létě jím vlašák a neumytou zeleninu. Jsem živá, zdravá, neberu léky, můj imunitní systém je dobře nastaven. I s tímto eklhaftním životním stylem dožila skoro šedesátky.
Největší výzva byla asi to vyzvednutí muších červů (psala jsem larev, ale byli to červi). Prostě popelnici s červama jsem neodolala a slepice se mohli strhat. Červy máme občas i v lednici - muž rybář. Taky se chodím koupat do bahňovýho rybníka, kde jsou pijavice. Už jsem si ji myslím i odtrhávala.
Do sekáče chodím od roku 1990, vůbec mi neva, že už to někdo nosil, naopak, dnes je in používat věci opakovaně. Věcí je na světě moc, lidí moc, a nejlepší by bylo, abyste šly dneska nakoupit do kontejneru. Já tam určitě juknu, tato debata mi připomněla, že už jsem to dlouho opomněla. Než to začne letně smrdět.
Předchozí