| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zajímavé čtení holky

k té dovolené a když už jsem za megeru, tak problém vůbec nebyl ten, že šel včely zkontrolovat (taky jdu zkontrolovat zahradu) a já "údajně" trvala na okamžitém vybalení a nákupu. Problém byl ten, že se při kontrole rozhodl okamžitě vytáčet med, zůstal tam celý zbytek dne, zhuntoval se tím, takže pak chtěl odpočívat a vybalení, nákup, úkolování dcer, případně cokoliv dalšího prostě zbylo výhradně na mě, protože on přišel až večer a ještě znaven. Asi se nepředělám, ale pokud jsem byli na dovolené všichni pak prostě cítím jako nefér, že vybalování se někoho nemusí týkat a tím důvodem by byl koníček. Pokud by vezl dědu k lékaři nebo bychom se dohodli na "udělám něco jiného, když ty vybalíš" vnímám to jinak. A pro dokreslení kontextu jsem to brala úkorně zejména proto, že já po dovolené nastupuji do práce, kdežto muž má jako VŠ zaměstnanec prázdniny a zdejší včelařky jistě potvrdí, že med se vytočit musí, ale není to otázka "okamžitě" jako by pes mě problém, který musí řešit veterinář. Vytáčet tedy mohl klidně o dva dny později.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.