| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejlepší průvodce, jakého jsem zažila, byl náš profesor dějin umění z filosofické fakulty. Projezdili jsme s ním Evropu, bylo mu v té době cca 75-85 let. Ještě když jsem studovala v Paříži, přijel s naší katedrou zrovna na zájezd. Všichni tamní studenti původem z FF UK jsme se ulili ze školy a připojili jsme se k němu. V Orangerii se strašně divil, že si dřív nevšiml, že nás je tolik ~t~
I v pokročilém věku a v obleku (v jakémkoli počasí) nás uštval, ať už v Paříži, Vídni nebo v Římě. Dal nám strašně moc, v podstatě nás naučil žít. Zrovna letos v Louvre jsem si říkala, že i kdybych tam s ním tenkrát byla třeba 5x, nestačilo by to (a to jsem v Louvre byla nejmíň 20x).

Objevila jsem francouzského profesora dějin umění, který píše spoustu knih včetně detektivek, tak si ty jeho knížky užívám a mám je trochu jako náhradu za našeho pana profesora…

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.