| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

NO právě, mě na cestovce nic divnýho nepřijde. Od malého malička jsem jezdila na zájezdy s babičkou a dalšíma důchodcema, zpívali jsme .."čtyry páry bílejch koní..." a tak a bylo to fajn. Byla jsem všude možně. Zrovna tak jsem byla všude možně po revoluci - s cestovkou a průvodcema, spalo se v příkopech a jedly se řízky a krevety, průvodci prováděli a dávali rozchody, lidi se bavili spolu i sebou navzájem.
Jezdila jsem lůžkovým vlakem do Bulharska a do Rumunska, po revoluci do Maďarska, autobusama po Evropě, autem po Čechách. Ráda chodím i pěšky, protože vidím detaily rostlin, hmyzů, přírody.
Každé cestování má něco do sebe.
V Lednicko - valtickým jsem teda byla individuálně - pozorovali jsme tam ptáky, třeba vyčůranou potápku, která dělal, že se potápí a loví, ale hned se vynořila a nechala se obsloužit svým manželem, který se potápěl déle a úspěšně lovil.
Jak už jsem tu psala, já i ráda jím někde něco svého, zapojím se do místní komunity, pozoruju... Mám ráda cestování, přírodu a lidi, který neznám. Takže si cestuju, jak se mi zrovna zachce.

No a v těch cestopisech, přírodopisných a národopisných dokumentech je cestování taky super. Třeba nedávno na ČT - celá Papua Nová Guinea v několika dílech, všechny možný kmeny, zvyky a zdobení... To se nedá za jeden život stihnout. S cestovkou ani bez.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.