| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neznámá, jo, já nosím naboso jen sandály a to ještě jenom určitý vychytaný typ, dřív jsem měla od Landroveru takové černé, něco mezi turistickými a městskými, teď mám hodně podobné od Riekera, přes prsty a přes nárt pásek na suchý zip, podrážka turistická, ale ne moc, zkrátka v nich můžu jít naboso klidně na celodenní výlet a nikde si nic neodřu, ani neotlačím, drží krásně na noze, dá se v nich i v horším terénu...jiné sandály vlastně nemám, nějaké páskové k šatům, to vůbec nevedu. Tyhle nosím jak k šortkám, tak k sukním. Jinak i na dovolenou k moři s sebou vozím uzavřené boty, takové lehčí turistické, protože chodíme i na výlety a to zdaleka ne jen někde po městě. Takže ty si beru na cestu a pak s sebou mám už jen ty moje pohodlné sandály a žabky. Na tuzemské dovolené vozím jen ty sandály a ty uzavřené boty. Jsme zvyklí být vybavení vždycky pro jakoukoli situaci, takže i k moři si bereme lehkoučkou bundu, mikinu, jedny dlouhé kalhoty...prostě abychom měli pro každé počasí něco, člověk nikdy neví a pak někde něco shánět...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.