Řešila jsem loni. Protože mám i dávkovač,tak léky do konce týdne jsem měla v něm a dávkovač v kufru. Léky na další týden jsem brala jen v platíčkách a tolik, aby mi to opět vyšlo na celý týden. (dovolená byla od soboty do soboty).Platíčka jsem dala do průhledného obalu a ještě si nechala orazit papír od doktorka, kde byl seznam všech léků (asi 16 pravidelných, plus k tomu 5 druhů analgetik a opiátů včetně injekcí). Kdyby se ztratil kufr, léky by mi vyšly.
Na letišti jsem výtáhla obal s léky a papírem a stejně je to nezajímalo.
Teoreticky by se dalo i bez papíru - my tedy jeli směr Španělsko. I nazpátek to bylo OK - v obale zůstaly zbytky analgetik a injekcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.