| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

seznamy používáme jen pokud je dostaneme (tábor, švp...)
jinak jedu taky systémem vizualizace toho, co budu dělat/potřebovat...
a protože jsem neskutečně líná a jezdíme pořád někam, tak třeba kosmetickou/hygienickou taštičku má každý z nás vlastně sbalenou pořád, stejně jako máme pouzdro s lékárničkou (brufen, paralen, nosní tyčinka, prášky na průjem, pastilky na krk, náhradní čočky, roztok na čočky, náplasti na kotníky, náplasti, tyčinka na bodnutí hmyzem...) plus teda v kabelce mám pořád u sebe kovovou krabičku s nimesilem, prášky na spaní a brufenem... pak máme "kouzelný šuplík" v kuchyni, kde jsou nasáčkované věci jako baterky, šňůra s kolíčky, sirky, nůž s krytkou a malé prkýnko, vlhčené ubrousky, příbory v pouzdře, termosky, ešus, plechové hrnky - tam si podle typu cesty každý posbírá co potřebuje...
no a pak se mi třeba stane, že před odjezdem do zahraničí nechávám v autě kabelku s českými doklady, doklady k autu, klíči od bytu a nechám tam i peněženku s pracně vyměněnou cizí měnou, což zjistím až na místě ~t~ (tohle se teda stalo jen jednou, nakonec o nic nešlo, vybrali jsme v bankomatu, dokonce měla banka lepší kurz než směnárna ~;))

jo a děti se balí samy, jenže jsou neschopní co se týče skládání věcí do kufru, takže mi dovalí kufr s pyramidou věcí, já to proberu, něco vyházím, něco jim nařídím donést, naskládám to do kufru a je to... na cestu zpět už se počítá s tím, že polovina věcí bude v externí tašce na špínu, kam mohou naházet i boty a podobně, takže ani stavitelé pyramid nemají problém to sbalit ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.