Přidat odpověď
je jasný, že jsme jako civilaze skončili tam, kde jsme. v 90. letehc, když odbornící varovali před globálním oteplováním, tak se ještě dalo pochopit, že to dost lidí nebere vážne.
ale dnes? když se tu škvaříme? Evropa vysychá?
a zde, na diskusním fóru převážně inteligentníh a vzdělanách jedinců, všechny řešíte jan vaše individuální preference ohledně počasí a nejste schopny dohlídnot za svoje individuální potřeby. nulový přesah k něčemu, čemu se říká příroda...
chápete, že pokudbude pořád slunko a tak akorát teplo, že příroda umře? jak můžete hodnotit počasí primárně skrze to, že potřebujete grilovat nebo máte jiné plkány na víkend, kam se vám déšť nehodí?
s nadějí jsem si přečetla úvodní příspěvek v diskusi, že snad potkám spřízněnou duší, abych se masou příspěvků, které jen a jen řeší, jak jim (já já já) tohle vyhovuje/nevyhovuje, dočetla, že i pro zakladatelku je teda teď to ochlazení už moc veliké a nevyhovuje jí.
napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy?
pro mě opravdu zajímavá sonda a potvrzení skepse ohledně toho, že změna je možná... není.
Předchozí