Inka ..|-.|-.-|.-.
NE.
Já byla ráda, že ze mě dostali ten štěrk, krásně mě zašili, pak jsem si doma vybírala ještě kolena a dlaně, ty jsou taky Ok a teda úplně bez jizev. JJ když je někdo blbý, tak dobře mu tak. Jak se to rozleželo, já nemohla ani vylézt z postele v sobotu.
Spadla jsem a po hlavě obličejem šla do štěrku.
Oni mě druhý den v 10h z práce poslali domů spát(asi se na mě nemohli koukat
) a pak už byl víkend a v pondělí jsem byla skoro dobrá. Pradidelně sundávali ty krusty strupů a tak jsem v čekárně ORL trochu času strávila, ale jsem fakt jako nová. Navíc se mi v nose zlomilo něco co jsem měla mít zlomené před 40-50lety, konečně se mi dobře dýchá nosem.
Manžel si myslí, že jestli jsem se do toho nosu nepraštila jako dítě a znemožnila si dýchání(míčové hry ve škole).
Náhodou musím pochválit naše ORL v nemocnici, mám úplně luxusní jizvy co nejsou skoro vidět. Synova přítelkyně zdravotník, ta říkala, že nikoho neviděla se snad tak rychle zahojit. No prospala jsem krásně 3dny a další dny po odpolednách. Líp se mi dýchá. Manžel si mě nechá prý i takto upravenou
.
A já nyní vím, že když si člověk sedře pusu, nemůže ani pít, což je teda fakt strašný. Jinak díky nutridrinkům jsem se i najedla.
A nejlepšší byli chlapy v práci, kteří teda kontrolovali stav jak mě viděli: " tak super až budu příště potřebovat zašít, tak jedině na ORL!"