| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když byly děti menší, děli jsme také společně takové tématické výzdoby bytu a věnec na dveře.

Poslední rok u nás ale převládají "přírodní" dekorace. Pořád tahám z lesa nebo polí nejaké roští, kytky a vyrobím něco na stůl nebo mám takovou polici nad jídelním stolem, kam zavěšuji má tematická díla a o zpravidla to pak tak 2x v týdnu dozdobím nějakou dobrotou, která se váže k ročnímu období. ...ale ta obratem zmizí a nebo rovnou udělám dvě :-). Dávám i živou výzdobu do koupelny a u vchodových dveří mám letos barevnou sušinu z letošních luk, ale tu jsem koupila na trzích.

Teď jsem dělala cheescake a ozdobila jsem ho na vrch šípkama a lístečkama ze šípků. Vypadá to nádherně, když se nachystá stůl ke stolování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.