Hodně se mi líbí Krusnohori. Velmi příjemný překvapení pro mě byla Kadaň O víkendu jsem byla na Chomutovsku+Mostecku a úplně uchvacena krajinou. Mívala jsem to v šuplíku " ta města na severu kde se těží a není to tam hezke" bohužel jen z dálky jsem zahlédla zámek Jezeře a určitě se tam neky chystám
Naopak velkým rozčarováním pro mě letos byly Čelákovice. Město, které zamrzlé někde na počátku 90. Ve všem.. ať už nabídkou ubytování, či vzhledem/ úpravou města.To jsou oproti tomu lecktera pohraniční města úplný klenot
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.