| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nám hlavně doporučovali boty s plnou špičkou, že by prsty dostaly strašně nafrak, pořád by na ně někdo dupal. nejen tanečník, ale třeba i jiná tanečnice jehlou...
U pokročilých expertů už se často nosí páskové, ti na sebe nedupou, ale to je spíš podle typu tance.

Já jako holka-pankáč nosila něco jako latino oxfordky na podpatku bez rantlu okolo a s hladkou podrážkou. Byly super, šlo v nich běhat po Praze, lézt přes zdi, šplhat po lešení a podobně, prostě běžné puberťácké aktivity :) Akorát někdo o mě ve škole rozšířil fámu, že chodím ve šněrovacích kozačkách...

Silonky jsem nosila tenké černé matné nejlevnější. Nic bílého ani světlého jsem tehdy nenosila. Bez silonek by se mi rozedřela noha, dokud nebyly boty rozšláplé - tak to mám skoro u každých uzavřených bot, dřou mi nohu do krve, pokud to nejsou sandály.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.