Let balonem je krásný zážitek. A to říkám jako osoba,.která ještě ani neletela letadlem. Pred 10 lety jsem koupila 2 letenky muži ke 40 tinám. Měli jsme štěstí, že vysel hned první pokus a počasí vyšlo. Letěli jsme v únoru od Konopiště. Nádhera. Byli jsme úplně od začátku.. .příprava balónu, nafouknuti atd.trvalo to asi hodinu. Potom nastoupeni do koše. Nás bylo asi 10 lidi i s pilotem. Dá se po tech dirach na koši nebo vzít si stoličku. Jede pak za vámi řidič s vozíkem , který sleduje let balónu a doprovodné auto,.aby vás zase dopravili zpět na startovní místo. Mám 170 cm a koš okraj jsem měla rozhodně výš, cca pod prsy. Záleží na velikosti toho koše. Prý existují i koše pro invalidy ,.že mají i dvířka. Ale to je asi jiná cenová hladina. Vzlet, let samotný i přistání bylo úžasný. Letěli jsme cca 1, 5 hodiny . Nebyl sníh a zem a stromy byli lehounce zaprášený sněhem a s námrazou. Krása. V koši bylo nádherný teplo a bezvětří. Horko na hlavu nebylo. Viděli jsme stádo zvěře, lišku, přiletěli nad ohradou s koňmi , ti jen koukali, ale psi často štěkali a koukali na nás. Rozhodně bych si to zopakovala. Přistání bylo hladký na louce poblíž cesty , aby tam mohlo přijet auto s přívěsem na naložení koše atd. Pomohli jsme vše složit a pak bylo závěrečné pasování a přípitek a odvezli nás zpět, kdo potřeboval, na místo vzletu. Prostě to byl zážitek