Podle mě by na bydlení měli všichni přispívat podle svých možností a příjmů, takže dospělý pracující potomek určitě. Akorát bych to nehrotila a umožnila mu naspořit. 7000 mi přijde přiměřené, když tam bydlí i ta slečna. Já jsem před pár lety k bydlení mladých přistoupila velkoryse, dcera ještě studovala, ale nic neplatil ani její výdělečně činný partner, to byla obrovská blbost. Pak se odstěhovali a v novém bydlení platili najednou 12000 + energie úplně v pohodě. A my na ně dopláceli a brali to jako nic, teplá voda tekla proudem, víc se kvůli nim topilo, jedli tu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.