Buřte, ano, možná jsem to měla zkopírovat bez té poslední lidové věty, aby zbytečně neodváděla od podstaty.
A k tvému dotazu - ano, já konkrétně se mám dobře proto, že ačkoliv jsem nic hmotného nezdědila a nedostala, ačkoliv mi nikdo nedělal zdarma chůvu k dětem, dokázali jsme si s mužem společnými silami poradit. A ano, on umí vydělat peníze (plus umí spoustu dalších věcí) a já umím také různé věci. A především máme stejný pohled na to, v čem a jak jsme spokojení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.