| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, asi tak nějak, prostě je listopad, lepší už to asi moc nebude. Když je hezky, tak si to užívám, jdu ven, nebo chvilku udělám něco venku, no a když je hnusně, tak si lebedím doma. Když mám pracovní dny, tak je mi vlastně jedno, jak je venku, protože jsem venku asi tak 5 minut ráno, když jdu na autobus a 5 minut večer, když jdu od autobusu. Většinu dne ani nevidím, jak je venku. A že je tma ráno i večer, na to jsem v pracovní dny zvyklá, to je většinu roku, kromě léta. Dneska jsem byla celý den doma, včera jsem odpoledne musela na třídní schůzky na druhý konec města, ale to jsem zase většinu času strávila buď v MHD, nebo uvnitř v budově, tak mi počasí ani nepřišlo. Ale chtělo by to nějaký trochu slunečnější a teplejší den, potřebujeme shrabat mraky listí z ořešáků, co už prakticky opadaly, ale v tom mžení se mi do toho nechce, tak čekám, až bude trochu líp...:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.