| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jelikož jsem venkovní člověk vadí mi zima kvůli tmě a velkému omezení času venku. Ale pokorně si uvědomuji, že zima je tady kvůli odpočinku. Letní režim by se celoročně u mě nedal vydržet. Když už člověk ven jde a je tam déle i druh a míra únavy je jiný.
V zimě (teda na úkor pobytu venku) je pak víc času, trochu se zpomalí. Dějí se v létě pro mě nevídané činnosti jako kniha nebo film, víc a jiné vaření (takové ty podzimní, zimní jídla, vývary, polévky obecně).
Do určité míry mě štvou ty Vánoce jako vidina nutného splnění mnoha povinností a těch radostí kolem toho je pořád přece jen méně. Světlý bod jsou lyže mezi svátky, to se těším vždy moc.
Inverze mi taky vadí, víc teda déšť, ale letos prší fakt málo. Věkem se učím si i ty hnusné dny, kdy by člověk měl náladu pod psa sama zlepšit aspoň třeba hudbou do sluchátek.

Takže vlastně když člověk chce zimu si umím užít taky. Nutnou podmínkou je, že nesmí být rodina furt na hromadě, to je pak na palici. Letos zatím, až na pár nachlazení členů rodiny, které se zvládly za pochodu, dobrý. Já pokorně ťukám zatím nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.