Přidat odpověď
Na popud předchozí diskuse o podzimu jsem to v kanclu zabalila před polednem. Na procházku teda nedošlo, protože s psounama se někde flákal MM a než jsem se přemístila tak se zatáhlo a začalo cosi padat. Takže jsem se obula do baráku a docela tady s tím pohla. Manžel roztápí sud, jede sem syn s přítelkyní, chvíli jsme se neviděli, asi zahájíme svařákovou sezonu. Teď uvařím boloně a upeču nějakou buchtu, zítra ráno stěhujeme ještě nějaký zakoupený nábytek na dílnu a od deseti do čtyř mám službu. Nevedu kurz, jen dozoruju, takže zkusím vyrábět adventní kalendáře pro vnoučata. Zítra odpoledne relax nebo martinské slavnosti s vnuky, večer možná sauna a návštěva tchyně. V neděli dopoledne fakt musím zazimovat muškáty, kvetou sice jak posedlý ale co druhý den tu mrzne. Po obědě jsem se dnes upsala klučinovi co se v mladické nerozvážnosti pokusil v naší obci zorganizovat akci Paměti národa k 17. listopadu, že když bude zle a bude nutně potřebovat, že mu potáhnu program pro děti. Pokud mne bude opravdu potřebovat, beru si v pondělí volno a jdu někam ven, jsem utahaná a chybí mi pobyt venku.
Předchozí