| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Girili, také bych se přikláněla k tomuto vysvětlení.
Před 35 lety jsem byla na brigádě v kuchyni na letním táboře, kde vařily kuchařky ze školní jídelny.
Předpokládám, že vybavení a receptury se tehdy používaly ve všech kuchyních stejné.
A pomazánky jsme vyráběly tak, že jsme kostky másla házely do obřího mixéru a do rozšlehaného másla pak postupně šly další ingredience. Žádná další kouzla.
Já jsem tedy většinu tehdejších pomazánek neměla ráda a už nikdy v životě je netoužím vidět, natož jíst :-), ale pod pokličku výroby jsem nahlédla.
Je ovšem možné, že dneska se používají nové receptury.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky