| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme v tomto vyrostli ve velice podobných rodinách.
Ohledně vaření, kultury stolování a tradičních zvyků vlastně identických, nemuseli jsme si na nic speciálního zvykat ani odvykat.
Co jsme změnili, to jsme změnili podle svého až v průběhu společných let, jak nám vyhovovalo.
Jídlo a cukroví se v mé i mužově rodině připravovalo téměř stejné, obě maminky vařily a pekly asi podle stejných kuchařských knih a stejných starých rodinných receptů.
Rozdíly by se našly vyloženě jen kosmetické - mužova maminka dává do salátu vajíčko a hrášek (nepřebírám, nepatří to tam :-) ), peče cukroví méně sladké (přebírám s radostí), není zatížená na ozdobné balení dárků (v mé rodině se uplatňují výtvarné sklony)...
Také je v mužově rodině tradicí nádherný historický Betlém s figurkami, nic takového my v rodině nemáme. Mívali jsme pouze obyčejný papírový. Já mám jen takový jednoduchý dřevěný výlisek a také už roky vystavuji papírový výrobek svého dítěte z předškolního věku. Krásné figurky svaté rodiny bych si přála, ale dosud jsem nesehnala ty pravé. Buď se mi nelíbí, nebo mě zarazí cena.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.