Inko, to jsme na stromek nikdy nedávali, nelíbí se mi to. Měli jsme krabice plné skleněných ozdob, některé ještě z První republiky a dávali jsme vždy stříbrné řetězy. Původně jsme měli i klasické svíčky, ale jednou nám od nich chytl stromek a záclona, (bylo mi asi 5) tak táta koupil elektrické svíčky a od té doby jsme dávali ty. A kdysi jsme hodně zapalovali prskavky, ale můj BM měl strach z požáru, tak jsme to v nové rodině už nedělali
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.