| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kat jde o sedmnáctiletého člověka. Za - i kdyby rok - mu bude 18, je za sebe zodpovědný, může počít další život, odstěhovat se do Austrálie nebo Severní Koree. A pokud ho z jeho zdravotního stavu něco nezajímá (pokud je svéprávný), mě jako rodiči do toho nic není, resp. zajímá mne to ale jako informace od něj, ne od lékaře. Co to může být za detaily? Druh diety třeba? K čemu bude, pokud ji bude vědět matka a on ne? Bude mu dalších 10 let vařit a kontrolovat ho? Přiznávám, že tohle téma mnou velmi rezonuje a obrací se mi kudla v kapse. Společnost si stěžuje na Sněhové vločky a mladé lidi, kteří nejsou ochotni převzít zodpovědnost ani za sebe, ne tak za případné potomky a proto je nemají. Ale naučili jsme je starat se o sebe a druhé? Nebo pořád jen myslíme na to, jak jim umést cestičku a rozsvítit lampu, když venku nesvítí slunce?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.