| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Předvánoční resty zásadně nepěstuju. Jsem plánovač, takže mám vždy všechno rozplánované, aby to bylo na pohodu.
Dárky mám připravené, ale už moc nedárkujeme. Úklid nějaký proběhl průběžně, podle času a nálady, okna nemeju. Možná o víkendu umyju hrnky a skleničky co jsou zaprášené na polici v kuchyni. Převléknu povlečení, už je čas.
Tento týden je pečící: sobota těsta, neděle pečení, pondělí marmeláda, úterý krém, středa zdobení, čtvrtek nepečené, pátek ... hotovo přece. Všechno tak na chvilku, něco u televize a vyvstane z toho devět druhů ani nevím jak.
V sobotu koupíme kapra, muž ho zpracuje, v neděli skákneme do lesa pro stromek/smrček.
V pondělí uvaříme a obereme kapří + štičí hlavy na polévku, uvaříme věci na brsalát, večer upeču vánoční mazanec.
Na Štědrý den muž udělá salát, já ozdobím stromek - při tom budeme poslouchat Dvojku, pít svařák a koukat na pohádky.

Letos se s nikým o svátcích ani nechci vidět, mám lidí nějak dost. Uvidíme se až o posvátečním víkendu.

Mě to baví. Všechno má svůj řád, rituál, je to na pohodu a fajn, jednou do roka. Vivat Vánoce !

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.