| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

resty? ani nevím ~;)
každopádně úklid neřeším, jediné, co musím, je vyklidit bordel na skříňce, na kterou chci dát stromeček...
stromeček je koupený, nádherný, částečně ozdobený z obchodu, jen na něj přidám pár drobností a světýlka... tchýnin stromeček ozdobím až u ní, ukázalo se, že švagrová našla na půdě ten loňský včetně ozdob, shledala ho jako celkem použitelný, jen prý trochu suchý a vystavila ho, takže až dojedeme, oberu ozdoby a převěsím na nový ~t~ (stromeček kupuju z živých větví, vyvázaný do tvaru stromku)
cukroví je krom jednoho druhu hotové, chybí mi jen poleva na pomerančovém a hlavně teda chybí nepečené, dneska chci zkusit svůj boj s větrnými mlýny (vosí úly), holky udělají nějaké lotuskové kuličky...
dárky jsou po kupě, ovšem nezabalené... ale mám hotové krásné jmenovky! ~:-D
ještě jsem slíbila dceři, že v neděli uděláme nějaké jedlé dárky - nakládané sýry a svařákový sirup (btw díky za nápad, původní plán vaječňák bez vajec a bez laktózy by asi fakt nedopadl nijak slavně ~;))
většina nákupů je taky za mnou, ještě teda nějaké drobnosti jako pití, ovoce, kapr (snad budou mít filety)
zítra musím udělat salát a řízky na sobotu k tchýni, rozdělit cukroví do kolekcí (to dost možná přehodím na manžela)
no a v pondělí bych ráda upekla vánočku a tvarohovou štolu - kdyby to neklaplo, mám koupenou jednu mandlovou štolu a miništoličky
muž dostane za úkol nahledat vánoční melodie (sinatra, barry white, tom jones...) a připravit je do mobilu, abychom je pak u sestry mohli pustit :-)
jinak už mám úspěšně za sebou všechny tradiční fáze předvánočního běsnění od "vůbec nemám vánoční náladu", "těším se jako dítě", "nic nestíhám", "dejte mi všichni pokoj", "nesnáším vánoce", "ať už je 27.", "však ono to bude dobré", až po stav smíření se a "no však to nějak dopadne" ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.