Dnes se flákám. Ráno a dopoledne u nás byly na snídani dvě zdejší přispěvovatelky. Teď jsem byla ještě na Chodově, překvapilo mě, že se tam žádné šílenství nekonalo, Čekala jsem davy lidí a tam byla docela pohoda. Ted budu žehlit a uklidím koupelny. Zítra chci naplnit cukroví a protřídit šatnu. A odpoledne jdeme s dcerou do centra kouknout na trhy. Večer ještě zabalím dárky a chci koupit letenky na příští prázdniny. V neděli jdeme na Rybovu Českou mši a v podvečer máme předvánoční setkání se všemi sousedy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.