Rok 2024 byl hezky. Byla bych rada, kdyby se nam ve stejnem duchu darilo i dal. Podarilo se vyresit nejake zdravotni problemy takze se o dost vylepsil nas zivotni rytmus. S manzelem jsme trochu cestovali, trochu renovovali nas dum a trochu spolu v jeho dilne vyrabeli. Byl to pro me takovy workshop takze jsem se naucila poznat a pouzit nejake naradi. Delali jsme to spolu takze to byla zabava. Od manzela jsem dostala na rok 2024 denicek, kam mi poctive zapisoval a fotil nase spolecne aktivity takze si rok 2024 mohu kdykoliv pripomenout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.