Stáňo, já s mužem nerada vařím. Strašně mi do toho kecá. Když vaří on, tak rostu z toho, jak vše ohmatává a nemyje si předtím ruce. Ale jsme úžasně sehraní při pečení cukroví. Jeden den nachystám těsta, další den on válí, já vykrajuji. S troubou se střídáme, kdo má zrovna čas. On cukruje rohlíčky, aby tam bylo co nejvíc cukru. Já slepuji a zdobím to ostatní. Ještě jsme takhle sehraní při výrobě a plnění vysokých záhonů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.