A 14 letého bys nechala doma samotného? Nenudil by se? Asi bych se ho zeptala, ale já předpokládám, že pokud pojedeme v létě na dovolenou, pojede i 17 let. Kdyby nechtěla byla by to jiné, ale ona chtít bude. Jinak já jezdila na dovolenou s rodiči i v 17 letech, povinně, a byla to děsná nuda a vopruz. Kdybych mohla, zůstanu doma. Až budou moje děti chtít zůstat doma a bude jim alespoň 16, nechám je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.