Já jsem v 16 byla s kamarádkou a jejími rodiči na měsíc v Bulharsku. V 19 zas jiná moje kamarádka byla se mnou a mojí maminkou na 15 dní v Jugoslávii. Obojí bylo moc fajn, ale já ráda jezdila na dovolenou i jen s rodiči. Nejen k moři, ale i po ČR, chodili jsme na výlety, koupat se, na hrady a zámky a na různé výstavy. Líbilo se mi všecko. S dětmi jsme jezdili na dovolenou od jejich 2 let. Byl to záhul pro nás dospělé, ale hodně jsme se podřizovali zájmům dětí, aby to pro ně bylo zajímavé a podnětné. Dokonce já, jakožto absolutní nesportovec a dřevo jsem byla dvakrát na dovolené na kolech. Člověk holt pro ty děti udělá kdeco.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.