| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kluci s námi přestali jezdit....ne, že by nechtěli, umím naplánovat to dost zajímavý.

Když mladšímu bylo 18 a staršímu 21, byli s námi naposledy. Jenže pak ještě před dvěma lety v 22 a 24 byli s taťkou a manželem v Sinsheimu a předloni. 25 byl starší s manželem a mim taťkou opět stanovat v Holandsku.

Jinak Dánsko bylo bez nich a bylo znát, že by jeli rádi s námi. A loni 5 etap Tour de France, tak to mladšímu bylo fakt hodně líto, ale chytili jsme ty dvě lahve aspoň.

No jelikož my jako děti moc na dovolenou nejezdili( fakt ne každý rok), velké hospodářství, nebyl prostor. Takže jsem s nimi byla v 7, 12 a v 19 letech. Víc jich nebylo. A byla jsem docela ráda.

Ale třeba moje teta u nás a babičky odložila děti a jezdili jen sami v létě vždy. Sestřenice nikdy nebyli s nimi na dovolené.
( mě začali galeje, jak já měla ráda tábory tři týdny nevařit) a když jsme se odstěhovali bylo mi 13, tak mi nedávno mamka vyprávěla, že babička se strašně zlobila, že nebudeme 2 měsíce u ní, abych obstarala domácnost a sestřenice.

Manžel si nepamatuje, ale dovolené byli každý rok. Asi v 16 konec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.