| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Termix, ja jsem v jedne firme 30 let
vlastne jeden rok jsem mela dalsi praci, kde jsem mela super kolegy, ale s temi uz nejsem v kontaktu, rozbehli se po svete

v te hlavni praci (kde je cca 70 lidi) se za 30 let skoro vsichni vymenili, z puvodni sestavy zustal jen jeden kolega, ktery je momentalne sefem....nekteri prisli pred 25 lety, tech je tam par, vetsina prisla v poslednich 5 letech a jsou vesmes o cca 30 let mladsi nez ja (ja jsem 55+) ....navic ja mam vetsinou home office, i kvuli svemu soustredeni, protoze normalne sedim v mistnosti, kde je knihovna a velky šrumec

takze nakonec taky pracuju sama, s ostatnimi jsem v kontaktu hlavne mailem

strasne mne mrzi odchod nekterych kolegu, ktere jsem mela rada lidsky i pracovne, bohuzel nemaji moc casu se schazet, vlastne ani ja na to nemam cas, tak je vidim dvakrat za rok

musim rict, ze si tam nekdy pripadam dost osamele a lpim na tech kolegach, kteri tam zustali...my jsme odhodlani tam zustat do duchodu :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.