| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Beat, mrzí mě, že řešíš něco náročného, přeju, ať se Ti to podaří dobře zvládnout ~;((

Jinak jen tak koukat a nenchat plynout myšlenky umim, ale ne moc vsedě. Jednak je pro mě sezení dost nepohodlná poloha těla, který se vyhýbám, ale hlavně je pro mě těžký udržet tělo v klidu, stojí mě to dost fyzický námahy. A podstatně líp se mi nechávaj volně plout myšlenky, když se u toho nemusim namáhat :) Takže ideálně v chůzi, ev. třeba vestoje s nějakym pohupováním, nebo tak. Jdou i dopravní prostředky, tam se dá vydržet i to sezení, nebo třeba ve vlaku si chodim stoupnout k okýnku :)

Mobil (a kdysi knížky) používám předevšim jako hradbu proti sociálnim interakcim ~t~ Někdy mi teda pábitelé vůbec nevaděj a klidně si popovídám, ale někdy jsem natolik sociálně vyčerpaná, že další konktakt už by byl moc, a tak se obrnim mobilem, a pak mě lidi neoslovujou. Když jen tak koukám, tak mě naopak oslovujou imrvére. Třeba v tramvajích je mi vyloženě líto nekoukat, jenže koukačů je asi nedostatek, a tak bejvám okamžitě zmerčena nějakym družičem ~:-D

Koukám ráda do nikam, kdy ve skutečnosti koukám do svejch vnitřních krajin, ale koukám ráda i na svět, na vodu, na oheň, na listy, na oblohu, na zazímavý detaily a poezii všedního okolí, na lidi, na zvířata... na příběhy. Do různý míry to provázim vnitřnim sněním. A potřebuju to ke svýmu spokojenýmu žití. A vlastně to potřebuju i k práci, protože nápady jsou plaší návštěvníci a když se na ně tlačí, tak se vyhnou pozvání :) Přicházej, když se necítěj manipulovaný ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.