tak jsem dneska při čekání v servisu koukla na první díl Děcka - a můžu říct, že mě to vlastně dost mile překvapilo... tady to dostalo celkem dost bídu, muž to prý po pár minutách vzdal jako nekoukatelný, ale asi jak jsem holt byla předpřipravená na nic moc a ještě s vědomím dlouhého čekání, kdy každé rozptýlení dobré, zdálo se mi to ve výsledku dost fajn

hlavní hrdinka je sice totální chaotička, ale na druhou stranu když se na ni hrnou všechny ty věci najednou, každý má na ni nějaké nároky, nějaké očekávání a nic nevychází tak, jak by sama potřebovala, snadno se začnou věci komplikovat ještě navzájem...

někdo tu zmiňoval, proč jako musela nutně pro test - tohle plně chápu, pamatuju si, jak manželova věta "ty jsi snad těhotná" roztočila neuvěřitelně můj mozek do obrátek a já měla problém si ten (téměř okamžitě koupený) test nechat až na doma

ta potřeba vědět to, naprosto přebíjela jakoukoliv jinou myšlenku

vlastně žádná z těch postav mi nepřišla nijak nereálná, prostě klasicky zhuštěné charaktery, aby člověk na první dobrou věděl, co je ta která postava zač...
beru to jako oddechový seriál, kde se vážně nevážně pojednává o vážné věci... a jako bonus ještě Hořovice