Inko, diky, ze ses mne zastala
my to proste mame v rodine tak, ze rodice pomahaji detem se skolou, no, a to vcetne vysoke...pomahali jsme nevlastnimu atd., ostatne v moji rodine si pomahali vsichni navzajem se vsim....moje matka, ktera byla sampionka v psani na stroji, psala sirokemu pribuzenstvu diplomky na stroji podle diktatu nebo z papiru psanych v ruce, kdyz jeste nebyly pocitace
jinak jsme si v siroke rodine pomahali se shanenim literatury ke studiu, kdyz se jeste ucilo z knih a nektere nebyly k sehnani - to taky jeste nebyly pocitace
nebo mi otec neco okopiroval do skoly, kdyz kopirky byly jen v praci a nebyla copy centra
nebo si pamatuju, kdyz jsme na gymplu meli se vsemi spoluzaky rozdelene otazky na cestinu, tak nekteri rodice je okopirovali pro celou tridu na kopirce v praci a jini na blanach v rozmnožovně v praci...nedavno jsem je jeste nasla
ja jsem se fakt neptala, jestli ji mam nebo nemam pomahat, to mam jasne vyresene, ze ji mam pomahat...ja jsem se ptala, jak jste se pripadne ucili Vy nebo Vase pribuzenstvo v dane situaci
to je proste klasicka Rodina, clovek se zepta, jestli si ma koupit hrnec A nebo hrnec B a dostane se mu odpovedi, ze vubec neni treba kupovat hrnec - kdyz to prezenu
ja ani chvili nelituju, ze jsme nevlastnimu pomahali se skolou...treba uz jen proto, ze moje dcera ma brachu s vysokou, ktery ji do jiste miry muze jit prikladem