77kraska, od včera pořád dumám co to je za školu co studuje.

A je mi líto, že má takové trápení.
takže přeji, aby ji to dopadlo co nejlíp.

Takže já když tady čtu, že se musí zeptat v té škole tak mi to nepřijde úplně fér, protože zeptat se musíte někoho kdo tam s Vámi zůstane. A nikoho o rok nad Vámi neznáte, kór ten první semestr. A pokud znáte, je to propadlík co nedává tu školu, protože ho 3x vyrazili z toho předmětu. Tak nevím jestli je to ta správná pomoc.
Celou dobu co na té škole byl mu jen odcházeli kamarádi co to nedodělali, protože vypadli u těch zkoušek.(odešlo mu 130 lidí co znal) A takový odpad tam ta škola má roky.
Co sem chodím roky tak jsem měla dojem, že tu jsou všichni chytřejší, než syn, protože mi bylo neustále roky předhazováno, že u nás ve vidlákově to nemá tak náročný. Takže ted si zase říkám, kde je chyba těch škol, když nejsou schopný z těch lidí vykřesat to nejlepší. A zabijou to už na SŠ, jestli naopak ten náš 8G v té Horní/ dolní, nebyl na tohle lepší, že tu třídu neutloukl systém a těmi VŠ propluli krom třech (co už i porodili i 2 děti) úplně bez problémů. (a to se tam našli dva profesoři co teda byli úplně strašný a za mě by učit neměl ani jeden)
My by jsme mu stejně ani jeden pomoci neuměli ani nemohli.
Navíc byl od nás XX km.
Jinak možná bonus co měl syn, když něčemu nerozumněl, nedávalo mu to smysl, tak to odpapouškovat uměl, ale pak to zapomněl a to už od ZŠ. Je typ odvozovací, nebiflovací. Co neslyší to si nepamatuje, takže naučit se něco čtením.....nesmysl, po celou dobu školy.